Blanche stories logo

Våra Författare

Forfattare Silhuette

AK Munter

AK Munter skriver på nätterna. Och som hon skriver! Hon förmedlar känslor som får hyn att blossa och kroppen att skruva sig av genans. Missa inte serien Lyckliga kvinnors lov STHLM och hennes guidade lekar till lust.

Alva Sannemark

Alva Sannemark

Alva Sannemark är pseudonym för en författare som vanligtvis skriver i helt andra genrer. Hon har gett ut ett flertal böcker och driver siten erotisklitteratur.se. Hon dansar, skriver böcker, äter praliner. Gärna samtidigt.

Amanda Backman

Amanda Backman

Amanda Backman arbetar som redaktör och författare. Hon skrivit ett flertal erotiska noveller och krönikor på annat håll. Hos oss har hon givit ut novellserien Leia. Läs vår intervju med Amanda här.

Amelie Andersson

Amelie Andersson

Amelie Andersson är journalist och manusförfattare som helst skriver om relationer och hur vi påverkas av dem. ”Att skriva erotik är för mig att utforska vart nyfikenheten, åtrån och begäret kan leda oss, oavsett om det sker under ett tillfälligt möte eller i en kärleksrelation.”

Astrid Landell

Astrid Landell

Med humor och gäckande dialog skriver Astrid Landell om svårflirtade kvinnor, slumpartade möten och människors inneboende längtan. Hennes miljöbeskrivningar gör att man omedelbart vill uppleva öppet hav och stormiga möten. Läs vår intervju med Astrid här.

Forfattare Silhuette

Bianca Grandi

Bianca Grandi skriver ofiltrerat och poetiskt om längtan efter äventyr. Hon utforskar frågor kring lust och intresserar sig för vart begäret leder människor som vågar följa sin passion. Och vart det tar dig?

Desiree Coy

Desirée Coy

Desirée Coy är en författare från Västkusten som skriver lustfylld erotisk romance och feelgood. Vänskap, längtan, nyväckt lust, spänning, förbjuden åtrå & lyckliga slut. Läs vår intervju med Desirée här.

Eleonora Zacke

Eleonora Zacke

Bakom pseudonymen Eleonora Zacke döljer sig en tidigare opublicerad författare, med höga ambitioner att skriva romantiskt, sexigt och underhållande om kärlek och erotik mellan kvinnor. Hon bor i ett hus på landet med sin fru, och jobbar med något helt annat. Läs vår intervju med Eleonora här.

Forfattare Silhuette

Emilia Bell

Emilia Bell skriver humoristiskt och träffsäker feelgood-erotik om heta möten. För BLANCHEstories har hon skrivit novellserien En annorlunda jakt.

Felicia Störm

Felicia Storm

Romantiskt och träffsäkert skildrar Felicia Storms noveller den pirrande upptakten när två personer möts och fattar tycker för varandra. I sina serier sätter hon ord på det som känns mellan raderna. Läs vår intervju med Felicia här.

Flora Wiström

Flora Wiström

Flora Wiström är författare till böckerna Hålla andan och Stanna. För oss har hon skrivit novellserien Akten, ett hett drama mellan två främlingar, som utspelar sig på Dramaten. Läs vår intervju med Flora här.

Forfattare Silhuette

Freja Åberg

Pricksäkert och utan krusiduller porträtterar Freja Åberg åtrå och lidelse. Hon drar sig inte för att förmedla de mest intima detaljer, gärna i miljöer som förhöjer den pulserande upplevelsen. Lyssna och upplev själv!

Isabel Hillborg

Isabel Hillborg

Isabel Hillborg skriver om vackra kvinnor som är lojala sina begär. Med stor igenkänning gestaltar hon sin samtids längtan efter äkta känslor – och får oss att omedelbart vilja hoppa över skaklarna. Läs vår intervju med Isabel här.

J Rose Pepper

J. Rose Pepper

Drömmer du om vackra underkläder och böljande blomsterängar? J. Rose Pepper skriver om längtan och attraktion som går att ta på, och hon gör det med humor och mycket vardagsrealism. Läs vår intervju med J. Rose Pepper här.

Lina Forss

Lina Forss

Lina Forss debuterade med den uppmärksammade och delvis självbiografiska romanen Vildängel 2005. Sedan dess har hon skrivit ett flertalet romaner som har uppskattats för att vara normbrytande och queer. Läs vår intervju med Lina här.

MJ Tuvesson

M.J Nilsson

Flyhänt och hänförande skildrar M.J Tuvesson älskog utan fysik. Drömmiga möten som är mycket mer än fantasier. Om du inte redan lyssnat så är det hög tid. På med hörlurarna och tryck på play!

Forfattare Silhuette

M.J. Hervey

Poetiskt sänder M.J. Hervey ut sina berättelser. Hon överöser dig med begärets skönhet, drar dig in i sitt finmaskiga kärleksnät och förflyttar dig till upptäckternas och erövringens epicentrum. Följ med!

Morgan Steele

Morgan Steele

Morgan Steele fångar små subtila handlingar, i de mest vardagliga situationer. Hon lockar oss att slappna av och tänjer sedan skickligt på gränserna. Med precision pinpointar hon mänsklig trängtan och får lyssnaren att stå givakt inför begärets gluphål.

Saga Stigsdotter

Saga Stigsdotter

Saga Stigsdotter skriver normbrytande noveller där närvaron går att ta på. Dialogerna är rappa som en pisksnärt och handlingen het. Läs vår intervju med Saga här.

Samanta Djärv

Samanta Djärv

Samanta Djärv skriver under psedunym och arbetar till vardag som lärare. Hon vann vår stora novelltävling med novellen Den nya morgonrutingen, som senare utvecklades till en serie i tre delar. Läs vår intervju med Samanta här.

Siri Albin

Siri Albin

Siri Albin arbetar som bibliotekarie och ägnar sig åt dans och skriverier. Hon debuterar hos BLANCHE med novellen Budgivningen. Läs vår intervju med Siri här.

Violet Wilde

Violet Wilde

Violet Wilde skildrar nyförälskelsens och vardagsromansens skimmer med stor sinnlighet. Längtar du efter tonsatta fantasier med meditativa inslag får du inte missa Wilde. Det är en upplevelse med inslag av lugnande afrodisiaka, i ljudformat.

Vill du också skriva för BLANCHE? Läs mer på vår manussida!