Blanche stories logo

Romantiska noveller

Välkommen till ett universum av hundratals romantiska ljudnoveller som får alla dina drömmar att slå in. Träffa drömprinsen, bli kär vid första ögonkastet eller varför inte gå på dejt med en poet i Paris?

Våra romantiska noveller skildrar kärlek i alla dess former, men alltid med kvinnan i centrum.

Skapa ett konto och ladda ner BLANCHEstories-appen nu. Helt reklamfritt. Obegränsad lyssning och ingen bindningstid.

blank

Kom igång med BLANCHEstories:

1 - För att komma igång med BLANCHEstories

Skapa ett konto.

Skapa ett konto och välj det abonnemang som passar dig bäst.

2 - För att komma igång med BLANCHEstories

Ladda ner appen.

BLANCHEstories-appen finns i både App Store och Google Play.

blank

Lyssna så mycket du vill.

Lyssna och njut av alla våra heta romantiska och erotiska noveller.

blank

I Blanche-appen hittar du bland annat:

Vill du utforska våra erotiska noveller eller guider för kvinnlig lust och hälsa?

Frågor & svar om romantik

Nedan finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om romantik och romantiska noveller.

Kategorin Romantik hos BLANCHEstories innefattar alla våra romantiska ljudnoveller som du hittar i Blanche-appen. Vi benämner parallellt denna genre som romance eller romantiska noveller. Det finns romantiska noveller både på svenska och engelska i appen, men en del noveller finns enbart på endera språk.

En romantisk novell är en novell, det vill säga en kort berättelse, som skildrar romantik, romantiska och sexuella känslor och fantasier utan att bli för explicit i sina skildringar av sexuella scener och skeenden. Romantiska noveller skildrar ofta förälskelse, spänning, åtrå och kärlek.

I Blanche-appen hittar du ett stort utbud av romantiska ljudnoveller, det vill säga ljudböcker i kortformat. Vi har valt novellformatet för att det ska vara lätt att lyssna på vardagen; på väg till jobbet, på lunchpromenaden eller när man bara vill ha en stunds egentid.

De romantiska novellerna i Blanche-appen är väldigt heta, sensuella och eggande! De är dock inte lika explicita i sina beskrivningar av sex och sexuella fantasier som de erotiska novellerna. De romantiska novellerna har ett ”snällt” språk och vi undviker ord som kan upplevas stötande.

Romance är en litterär och populärkulturell genre som skildrar berättelser som generellt kretsar kring kärlek, romantik, förälskelse och åtrå. Romance kan även innehålla inslag av erotik och sex i varierande grad men, till skillnad från hot romance, utan att bli för explicit. I BLANCHEstories använder vi parallellt benämningarna romance, romantik och romantiska noveller när vi hänvisar till utbudet av romantiska noveller i Blanche-appen.

De romantiska novellerna i Blanche-appen skildrar kärlek, romantik, åtrå, lust och njutning i alla dess former! Det finns även ett antal nischade teman i Blanche-appen:

  • Klassiker
  • Kärleksbrev från förr
  • Crime Romance

BLANCHEstories Klassiker är utdrag från de mest heta och/eller romantiska kapitel ur klassiska verk såsom Dracula och The Great Gatsby. Bland uppläsarna av våra Klassiker finner vi Linus Wahlgren och Cecilia von der Esch.

BLANCHEstories Kärleksbrev från förr utgörs av autentiska kärleksbrev skrivna av historiska personligheter såsom August Strindberg och Ludwig van Beethoven, upplästa av Richard Ulfsäter.

Crime Romance är en genre inom Romance som kan betraktas som en cross-over mellan krim och romantik. Spänning och romans i en ljuv kombination i en och samma berättelse. Vi kan exempelvis tipsa om serien Vita affärer, svart sinne i Blanche-appen!

Våra romantiska noveller skildrar förälskelse, romantik, åtrå och lust, men är lite “snällare”, mindre explicita i skildringen av sexuella scener och händelser. Vi benämner denna genre även som romance eller romantik. Våra erotiska noveller är mer explicita i sina skildringar av sex och onani och vi använder även ett lite hårdare språk för att spegla en mer erotisk, sexuell stämning i berättelserna. Vi benämner även denna genre som hot romance eller erotik.

Över 40 författare skriver för BLANCHEstories, många av dem skriver både erotiska och romantiska noveller. Några författare finns både på svenska och engelska. Några som skriver särskilt mycket romantik är kärleksparet Jessica Eriksson och Stefan Holm, Bianca Grandi och Eleonora Zacke. I appen kan du enkelt söka på dina favoritförfattare.

Börja skriv! Och när du har något att visa fram, vill vi väldigt gärna ta del av det. Vi söker alltid efter författare; etablerade som nya författartalanger som vill skriva för oss. Läs mer om hur du blir författare för BLANCHEstories.

Romantiska noveller
Audio Title
By: John Duo

Omfamna hösten ...

Använd koden

Klicka för att kopiera FALLINLOVE

och njut av 3 månaders Hot Romance för 27 kr.
När du vill, var du vill, hur du vill.
Lyssna och njut!
xoxo
BLANCHEstories

blank

* Erbjudandet får gärna delas
** Erbjudandet gäller fram till den 31 oktober.
*** Efter 3 månader övergår abonnemanget automatiskt till ett vanligt abonnemang, 189 kr/kvartal. Avsluta när du vill.