Kvinnlig lust och hälsa

Bejaka din lust och hälsa med våra ljudnoveller. Slappna av med ASMR från skogen eller havet och låt våra kraftfulla guider leda dig till en mer avslappnad vardag och bättre nattsömn.

Skapa ett konto och ladda ner BLANCHEstories-appen nu. Helt reklamfritt. Ingen bindningstid.

Kom igång med BLANCHEstories:

1

Skapa ett konto.

Skapa ett konto och välj det abonnemang som passar dig bäst.

2

Ladda ner appen.

BLANCHEstories-appen finns i både App Store och Google Play.

3

Lyssna så mycket du vill.

Lyssna och njut av alla våra heta romantiska och erotiska noveller.

I Blanche-appen hittar du bland annat:

Vill du utforska våra romantiska eller erotiska noveller?

Frågor & svar om lust och hälsa

Nedan finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om kvinnlig lust och hälsa.

Lust och hälsa hos BLANCHEstories handlar framförallt om kvinnlig lust och kvinnors sexuella hälsa och välmående. Vi vill inspirera och hjälpa fler kvinnor till att ta hand om sig själva och bejaka sin lust och njutning. Vi har därför tagit fram en serie guider och avkopplande stories som alla ingår i kategorin Lust och hälsa:

  • Godnattstories
  • Guidad lek till lust
  • Meditationer 
  • ASMR

ASMR står för Autonomous Sensory Meridian Response och syftar till den känsla av pirr, rysning eller avslappning i kroppen som uppstår av vissa sinnesstimuli, till exempel genom fysisk beröring, syn- eller ljudintryck. I Blanche-appen finns en serie ASMR-ljudspår som du kan lyssna på för att kittla dina sinnen.

Guidad lek till lust är korta lekfulla guider som tränar dig i medveten närvaro och hjälper dig att komma i kontakt med din kropp och din lust. Varje guide leder dig genom en kroppslig övning som du kan genomföra när du lyssnar på guiden.

BLANCHEstories godnattstories är avslappnande poetiska berättelser som är särskilt behagliga att lyssna på när du vill komma till ro, vila och kanske somna in.