Kom igång med BLANCHEstories

Starta konto

Starta konto

Klicka på PROVA GRATIS.
Steg 1: Välj det abonnemang som passar dig bäst.
Steg 2: Skriv in din e-mailadress och välj lösenord.
Steg 3: Välj betalform.
Direction Arrows
1
Ladda ner appen

Ladda ner appen

BLANCHEstories finns för både iOS och Android.
Ladda ner BLANCHEstories-appen från
App Store eller Google Play
Direction Arrows
2
Lyssna så mycket du vill

Lyssna så mycket du vill

Lyssna på och njut till alla våra heta stories!
3

FAQ - Abonnemang

Nedan finner du svar på de vanligaste frågorna vi får om abonnemang, konto och presentkort. Om du inte får svar på din fråga, hör av dig på hello@blanchestories.com

Ett månadsabonnemang kostar 79 kronor i månaden. Ett helårsabonnemang kostar 595 kronor, det vill säga 50 kronor i månaden.

Om du vill hantera ditt abonnemang som du startat på BLANCHEstories hemsida, kan du logga in och göra detta under steg 2: https://accounts.blanchestories.com

Om du startat abonnemang via App Store eller Google Play hanterar du ditt abonnemang i respektive butik eller i BLANCHEstories appen.

Hos BLANCHEstories undviker vi krångliga regler, förpliktelser eller uppsägningskostnader. Du avslutar enkelt din prenumeration genom att logga in på App Store eller Google Play och avsluta prenumerationen, innan din sista dag är slut. Abonnemanget avslutas omgående, men du är alltid välkommen tillbaka!

iOS:
Du kommer åt ditt Apple-konto i din iPhone, under prenumerationer hittar du BLANCHEstories. Där kan du välja att avsluta din prenumeration.

Google Play:
Öppna Google Play i din Android-telefon.
1. Kontrollera att du är inloggad på rätt Google-konto.
2. Tryck på Meny och välj Prenumerationer.
3. Välj prenumerationen du vill säga upp.
4. Tryck på Avbryt prenumeration.
5. Följ instruktionerna.

Hemsida / Stripe:
1. Logga in på ditt konto på: https://accounts.blanchestories.com/payment (Hantera abonnemang)
2. Tryck på Uppdatera Abonnemang
3. Tryck på Avsluta Plan
4. Följ instruktionerna, för att säkerhetsställa att abonnemanget är avslutat se faktureringssida för abonnemangets förfallodag.

Köp presentkort:
Presentkort köps här: https://blanchestories.com/presentkort/
Välj mellan Födelsedagskort, Julkort eller resentkort utan högtid.
Välj mellan följande abonnemang:
– 1 månad á 79 kr
– 3 månader á 237 kr
– 6 månader á 474 kr
– 1 år á 595kr (50 kr/månad)
Följ sedan instruktionerna och ge en härlig present till någon du tycker om.

Lös in presentkort:
Presentkort löser du in här: https://accounts.blanchestories.com/subscribe   
Följ steg 1, steg 2 och på steg 3 löser du in koden du mottagit på ditt presentkort.
När du startat konto, ladda ner appen i App store eller Google Play store.
Lyssna och Njut!

Se saldo på presentkort:
Klicka på länken https://blanchestories.com/presentkort/ Längst ner i menyn klicka på “se saldo på presentkort”.

FAQ - BLANCHEstories

Nedan finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om BLANCHEstories och Blancheappen. Om du inte får svar på din fråga, hör av dig på hello@blanchestories.com

BLANCHEstories är Skandinaviens första tjänst för erotiska ljudböcker. Vi ger dig en audioerotisk plattform med fokus på njutning – designad för att ge dig avkoppling och kittla dina begär. Sexiga och romantiska äventyr i kortformat – när du vill, var du vill. Stories som får morgondagen att blekna och dig att rodna. Helt utan krav, förväntningar eller motprestationer viskar vi varsamt i ditt öra, allt du vill höra.
 

BLANCHEstories finns för iOS och Android.

Ladda ner BLANCHEstories-appen via App Store eller Google Play.

I Blancheappen, till skillnad från många andra plattformar, är kvinnan och den kvinnliga njutningen i centrum. Vi vill genom vårt innehåll uppmuntra och inspirera kvinnor till mer lust och njutning. För oss är det också självklart att alla våra noveller präglas av samtycke. I Blancheappen hittar du såväl romantiska som erotiska noveller samt lekfulla guider till lust, godnattstories och ASMR. Det breda utbudet gör också BLANCHEstories unikt i sin genre.

I Blancheappen finns tre huvudkategorier: Romantik, Erotik samt Lust och hälsa. Romantik och Erotik innehåller noveller från flera olika genrer såsom crime romance, klassiker, kärleksbrev och BDSM. Lust och hälsa innehåller godnattstories, meditationer, guider till lust och ASMR. På så vis kan du alltid hitta det innehåll som passar dig bäst!

Vi på Blanche vill lyfta och uppmuntra till kvinnlig njutning. Därför är kvinnlig lust och njutning alltid i centrum av våra noveller och guider. Det betyder inte att novellerna endast handlar om kvinnor, däremot vill vi porträttera lust och njutning på kvinnans villkor och ur ett kvinnligt perspektiv.

JA, alla våra noveller och guider har samtycke som grund! Eftersom vi står för en sund och hälsosam syn på erotik, romantik och lust, är det lika självklart som viktigt för oss att allt innehåll präglas av samtycke mellan alla karaktärer som porträtteras.

BLANCHEstories grundades och drivs av kvinnor. Alla våra romantiska och erotiska noveller och guider är skapade med kvinnliga lyssnare i åtanke. Framförallt för att erbjuda en alternativ, trygg och säker plattform som INTE är skapad för män och stereotypt manliga preferenser. Samtidigt vet vi att många av våra användare lyssnar tillsammans med sina både manliga och kvinnliga partners och vi har även manliga prenumeranter. Vi utökar också ständigt vårt utbud av HBTQI+ (homo, bi, trans, queer, intersex och andra sexuella identiteter).

Merparten av våra lyssnare lyssnar själva för sin egen sexualitet och njutnings skull. Samtidigt berättar många av våra lyssnare att de använder Blanche-appen för att lyssna och njuta tillsammans. Våra romantiska och erotiska noveller används också av en del par för att lyfta och kommunicera kring sexuella och relationella preferenser. Även de lyssnare som oftast lyssnar själva vittnar om att kommunikationen förbättras av att de lyssnar på Blanche-appen och därigenom utforskar sin egen sexualitet och blir mer medvetna och kommunikativa om sina egna sexuella preferenser.

De romantiska och erotiska novellerna är oftast 10-15 minuter långa, men kan ibland vara lite kortare eller lite längre. Vissa noveller är helt fristående medan andra ingår i en serie av flera avsnitt som tillsammans formar en längre berättelse. De fristående kallar vi i Blanche-appen för singletter. Formaten är framtagna för att det ska vara enkelt att lyssna på en novell i vardagen utan att det tar för mycket tid i anspråk, samtidigt som man får mesta möjliga behållning och njutning av sitt lyssnande.

BLANCHEstories erbjuder endast noveller och guider som ljudböcker (ljudnoveller) och i dagsläget inga e-böcker. Vi har valt att fokusera helt och hållet på att skapa en produkt som kittlar sinnena och triggar fantasin, eftersom vi är övertygade om att hjärnan utan tvekan är den mest erogena zonen på den kvinnliga kroppen! Det är därför alla noveller är omsorgsfullt författade, editerade, inlästa och tonsatta nästintill till perfektion, för att ge berättelsen bästa möjliga förutsättningar för att trigga fantasin och egga sinnena.

BLANCHEstories app består av romantiska och erotiska noveller, samt stories för avkoppling. Det finns noveller på såväl svenska som engelska.
Avkoppling
🦋 Avkoppling 🦋
Romantik
❤️ Romantik ❤️
Sexiga stories
🔥 Erotik 🔥