Erotiska noveller

Välkommen till ett universum av hundratals heta erotiska ljudnoveller som väcker din lust och kittlar dina begär.

Våra erotiska noveller grundar sig alltid i samtycke och har kvinnans lust och njutning i fokus. 

Skapa ett konto och ladda ner BLANCHEstories-appen nu. Helt reklamfritt. Obegränsad lyssning och ingen bindningstid.

Kom igång med BLANCHEstories:

1

Skapa ett konto.

Skapa ett konto och välj det abonnemang som passar dig bäst.

Ladda ner appen.

BLANCHEstories-appen finns i både App Store och Google Play.

Lyssna så mycket du vill.

Lyssna och njut av alla våra heta noveller.

I Blanche-appen hittar du bland annat:

Vill du utforska våra romantiska noveller eller guider för kvinnlig lust och hälsa?

Frågor & svar om erotik

Nedan finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om erotik och erotiska noveller.

Kategorin Erotik hos BLANCHEstories innefattar alla våra erotiska ljudnoveller som du hittar i Blanche-appen. Under kategorin Erotik erbjuder vi även ett urval av det anrika förlaget Harlequins serie DARE. I Erotik hittar du även erotiska noveller som kretsar kring eller har inslag av BDSM.

I Blanche-appen hittar du erotiska ljudnoveller, det vill säga precis som ljudböcker fast i kortare format. Vi har valt novellformen för att lyssningen ska vara så tillgänglig som möjligt i vardagen; på bussen, i tvättstugan eller när man har en stund över. Dessutom vill vi avgränsa berättelsen till ett fåtal karaktärer och händelser för att därigenom istället kunna fokusera mer på den känsla som berättelsen vill förmedla till lyssnaren.

Vår definition av en erotisk novell, är en kort berättelse som skildrar erotiska scener och händelser där karaktären ofta har sex med sig själv eller andra. Det primära syftet med novellen är oftast att ge mental och kroppslig njutning och göra lyssnaren sexuellt upphetsad. Ett annat syfte kan vara att ge lyssnaren möjlighet att på ett tryggt och säkert sätt utforska sin egen sexualitet och sexuella preferenser.

Erotica är en genre inom litteratur, media och annan kultur med syfte att väcka känslor av upphetsning eller sensualitet. Erotica stämmer väl överens med innehållet i BLANCHEstories erotiska noveller och vi använder ibland termen erotica parallellt med erotik när vi hänvisar till vårt utbud av erotiska noveller.

Hot Romance är en genre inom litteratur och underhållning som generellt syftar till romantiska berättelser med inslag av “hetta”, det vill säga erotiska eller sexuella scener eller händelser. Hos BLANCHEstories använder vi ibland termen hot romance för att beskriva våra erotiska noveller.

Den mest uppenbara skillnaden mellan en erotisk novell och en erotisk roman är att novellen är betydligt kortare. Det påverkar också narrativet såtillvida att medan en roman ofta ägnar stora delar åt att lyssnaren eller läsaren ska få lära känna alla karaktärer, dess bakgrunder, miljöerna etcetera, så innehåller novellen oftast endast ett fåtal karaktärer, platser och händelser och därmed upplevs mycket mera “rakt på sak” och i den bemärkelsen mer händelserik.

Den mest uppenbara skillnaden mellan en erotisk novell och en erotisk roman är att novellen är betydligt kortare. Det påverkar också narrativet såtillvida att medan en roman ofta ägnar stora delar åt att lyssnaren eller läsaren ska få lära känna alla karaktärer, dess bakgrunder, miljöerna etcetera, så innehåller novellen oftast endast ett fåtal karaktärer, platser och händelser och därmed upplevs mycket mera “rakt på sak” och i den bemärkelsen mer händelserik.

En erotisk novell skildrar karaktärernas sexuella lust, njutning och åtrå med syftet att göra lyssnaren eller läsaren sexuellt upphetsad. Karaktärerna i den erotiska novellen utforskar och/eller utmanar även ofta sin egen sexualitet, vilket kan inspirera lyssnaren till att utforska sin egen sexualitet. En erotisk novell utmanar därför ofta på ett sätt som andra typer av skönlitteratur kanske inte riktigt vågar, eftersom det då skulle kunna riskera att bryta “kontraktet” (överenskommelsen) mellan författaren och läsaren/lyssnaren kring vilken typ av innehåll som är tillåtet att förmedla. I Blanche-appen har vi delat in alla våra noveller i tre olika kategorier – romantik, erotik, lust och hälsa –  för att det ska vara tydligt vilken typ av innehåll man som lyssnare kan förvänta sig när man lyssnar i respektive kategori.

Våra författare återkommer ofta till att de framförallt skriver om sådant som gör de själva sexuellt upphetsade. Därför kan teman och innehåll i erotiska noveller av naturliga skäl variera mycket. Teman som ofta återkommer är sexuell åtrå och spänning, spännande platser och fantasier, förbjudna fantasier, onani, fetischer, experimentell sex samt dominans och undergivelse (BDSM). Något som gör BLANCHEstories erotiska noveller unika, är att de också alltid har det kvinnliga perspektivet i fokus samt präglas av samtycke.

De erotiska novellerna utgör den mest explicita genren i Blanche-appen. De skildrar ingående och närgånget sexuella fantasier, scener och händelser, även med inslag av dominans och underkastelse (BDSM) och olika typer av sexuella fetischer. Språket är ofta grafiskt och direkt och innehåller explicita ord.

Om du vill bejaka din egen lust och njutning, är nyfiken på att utforska din egen sexualitet och sexuella fantasier eller vill få inspiration till ditt sexliv med dig själv eller din partner, så tror vi att heta noveller definitivt är något för dig! Vem vet, det kanske leder till en ny passion, mer njutning i vardagen, eller en nyfunnen kärlek till dig själv eller någon annan?

Vi är övertygade om att kvinnor behöver och förtjänar mer njutning i vardagen! (Läs vårt njutmanifest här) Att lyssna på erotiska noveller är för många ett bra sätt att utforska sin egen sexualitet, lust och njutning. Grunden till ett bra sexliv med sig själv och andra är att känna sig själv och sin kropp och veta vad man går igång på och njuter av. De flesta av våra lyssnare lyssnar själva, men upplever samtidigt att deras sexliv med sin partner blir bättre av att de lyssnar på BLANCHEstories. En del lyssnare lyssnar också tillsammans med sin partner både för att uppnå njutning tillsammans och gemensamt utforska sexfantasier, fetischer etcetera.

Över 40 författare skriver för BLANCHEstories, många av dem skriver både erotiska och romantiska noveller. Några som skriver särskilt mycket erotik är Saga Stigsdotter, Flora Wiström och Morgan Steele. I appen kan du enkelt söka på dina favoritförfattare.

Vi söker alltid efter kända författare, som nya författartalanger som vill skriva för oss. Läs mer om hur du blir författare för BLANCHEstories.

Våra erotiska ljudböcker erbjuder lyssnaren en unik möjlighet att skapa och utforska sina sexuella fantasier. Genom att använda en kombination av fängslande berättelser, sensuella beskrivningar och erotiska scener, kan de trigga fantasin på ett sätt som andra medier inte kan. Lyssnaren får skapa mentala bilder som är skräddarsydda efter sina egna önskningar och drömmar.

 

En av de mest märkbara effekterna av erotiska ljudböcker är hur de kan förbättra intimiteten i relationer. Genom att dela upplevelsen med en partner kan dessa berättelser fungera som en katalysator för att öppna upp kommunikationen om sexuella fantasier. Det kan skapa en djupare förståelse för varandras lustar och leda till ökad intimitet i förhållandet.

 

Erotiska ljudböcker kan också fungera som en väg för människor att utforska nya områden. Genom att följa spännande karaktärer och händelser kan lyssnare inspireras att pröva nya saker i sitt eget sexliv. Detta kan vara särskilt positivt för de som söker variation och spänning.

För det första är det viktigt att fundera över ditt intresse och din nyfikenhet. Har du ett genuint intresse för det erotiska ämnet som dessa ljudböcker berör? Är du nyfiken på att utforska sexuella fantasier i en litterär form? 

 

Din personliga komfort är en avgörande faktor. Känner du dig bekväm med det erotiska innehållet? Är du öppen för att utforska sexuella fantasier på ett mentalt plan? Om du känner dig obekväm eller tveksam inför tanken på att läsa erotiska noveller, kan det vara en signal att detta kanske inte är rätt för dig.

 

Vad är din avsikt att lyssna på erotiska ljudböcker? Fundera över om du vill använda dem för att utforska dina egna fantasier, hitta inspiration till ditt sexliv eller om du helt enkelt söker ren underhållning. Att ha klarhet i ditt syfte kan hjälpa dig att avgöra om detta är rätt för dig.

Erotiska ljudböcker och sensuella ljudböcker kan båda vara underhållande, men de skiljer sig åt på flera sätt. Erotiska ljudböcker innehåller explicita och passionerade scener som utforskar sensualitet och sexuell spänning, riktade till en mogen publik. De betonar de fysiska detaljerna. Å andra sidan, sensuella ljudböcker, fokuserar mer på romantik och emotionella förbindelser. De är mer subtila i sin framställning och är avsedda för en bredare publik. Oavsett din preferens kan du hitta både erotiska och sensuella ljudböcker hos BLANCHEstories. Vi erbjuder en mängd ljudböcker som tillfredsställer dina litterära och erotiska önskningar. Utforska världen av ljudböcker som förför din fantasi och erbjuder en spännande upplevelse.

Inom erotiska ljudböcker finner vi en rik mångfald av karaktärer och scenarier som skapar en förtrollande värld av passion och begär. Dessa berättelser erbjuder något för alla smaker och lockar lyssnare med olika preferenser.

 

Passionerade älskande är en vanlig företeelse, där huvudkaraktärer fylls av intensiv längtan och kärlek. Deras relationer utvecklas till kärleksfulla och autentiska band, vilket skapar en stark emotionell koppling för lyssnarna.

 

Förbjuden kärlek är ett annat spännande scenario som ofta utforskas. Det kan inkludera hemligheter, affärer eller andra hinder som ger berättelsen en extra dimension och skapar en dramatisk spänning.

 

Rollspel och fantasier erbjuder kreativa möjligheter, där karaktärer antar olika roller och skapar unika scenarier som väcker nyfikenhet och förundran.

 

Historiska och exotiska platser tar lyssnare till olika kulturella sammanhang, medan månlandskap och fantasivärldar öppnar dörren till en helt ny dimension av lust och begär.

 

Oavsett preferens, erbjuder erotiska ljudböcker en resa genom en värld av erotiska äventyr som tilltalar alla sinnen och öppnar dörren till fantasins rika värld.

Erotiska ljudböcker är en spännande form av underhållning som kan positivt påverka den sexuella hälsan och relationer. Denna populära genre erbjuder inte bara sensuella berättelser utan också flera fördelar för intimitet och välbefinnande. Genom att lyssna på erotiska ljudböcker kan individer utforska sina sexuella fantasier på ett tryggt sätt, vilket kan öppna upp kommunikation om önskemål och preferenser i ett förhållande. Dessutom kan de fungera som en avkopplande flykt från stress, vilket i sin tur kan öka sexuell lust och njutning. Detta är särskilt fördelaktigt för de som upplever sexuell dysfunktion eller minskad lust.

Erotiska ljudböcker inspirerar också till variation och äventyr i sexlivet, då par ofta tillsammans utforskar de idéer som dessa berättelser väcker. Sekretessen och diskretionen som denna underhållningsform erbjuder gör det möjligt att utforska sexuella intressen utan oro. 

Erotiska noveller erbjuder mer än bara sensuell underhållning; de kan vara en inspirationskälla för ett rikare och mer givande sexliv samt djupare relationer. Genom att läsa dessa berättelser kan du utforska din egen fantasi, upptäcka dina personliga lustar och skapa en öppen kommunikation med din partner. Genom att variera dina sexuella upplevelser och utforska olika fantasier kan du hålla din relation spännande. Erotiska noveller innehåller även romantik och känslomässig intimitet, vilket kan inspirera till romantiska gester och ögonblick av samhörighet i ditt förhållande. Att dela och diskutera dessa noveller med din partner kan också bygga förtroende och närhet. Sammanfattningsvis, genom att använda erotiska noveller som en kreativ källa till inspiration, kan du stärka din självkännedom, öppna upp för nya sexuella äventyr, införa romantik i din relation och bygga förtroende. Detta leder till ett rikare och mer uppfyllande sexliv och skapar starkare band med din partner. Så våga öppna en bok och utforska fantasins värld – det kan förändra ditt sexliv på sätt du aldrig kunde föreställa dig.