Blanche stories logo

Erotiska noveller

Välkommen till ett universum av hundratals heta erotiska ljudnoveller som väcker din lust och kittlar dina begär.

Våra erotiska noveller grundar sig alltid i samtycke och har kvinnans lust och njutning i fokus. 

Skapa ett konto och ladda ner BLANCHEstories-appen nu. Helt reklamfritt. Obegränsad lyssning och ingen bindningstid.

Erotiska noveller i BLANCHEstories appen

Kom igång med BLANCHEstories:

1

Skapa ett konto.

Skapa ett konto och välj det abonnemang som passar dig bäst.

blank

Ladda ner appen.

BLANCHEstories-appen finns i både App Store och Google Play.

blank

Lyssna så mycket du vill.

Lyssna och njut av alla våra heta noveller.

blank

I Blanche-appen hittar du bland annat:

Vill du utforska våra romantiska noveller eller guider för kvinnlig lust och hälsa?

Frågor & svar om erotik

Nedan finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om erotik och erotiska noveller.

Kategorin Erotik hos BLANCHEstories innefattar alla våra erotiska ljudnoveller som du hittar i Blanche-appen. Under kategorin Erotik erbjuder vi även ett urval av det anrika förlaget Harlequins serie DARE. I Erotik hittar du även erotiska noveller som kretsar kring eller har inslag av BDSM.

I Blanche-appen hittar du erotiska ljudnoveller, det vill säga precis som ljudböcker fast i kortare format. Vi har valt novellformen för att lyssningen ska vara så tillgänglig som möjligt i vardagen; på bussen, i tvättstugan eller när man har en stund över. Dessutom vill vi avgränsa berättelsen till ett fåtal karaktärer och händelser för att därigenom istället kunna fokusera mer på den känsla som berättelsen vill förmedla till lyssnaren.

Vår definition av en erotisk novell, är en kort berättelse som skildrar erotiska scener och händelser där karaktären ofta har sex med sig själv eller andra. Det primära syftet med novellen är oftast att ge mental och kroppslig njutning och göra lyssnaren sexuellt upphetsad. Ett annat syfte kan vara att ge lyssnaren möjlighet att på ett tryggt och säkert sätt utforska sin egen sexualitet och sexuella preferenser.

Erotica är en genre inom litteratur, media och annan kultur med syfte att väcka känslor av upphetsning eller sensualitet. Erotica stämmer väl överens med innehållet i BLANCHEstories erotiska noveller och vi använder ibland termen erotica parallellt med erotik när vi hänvisar till vårt utbud av erotiska noveller.

Hot Romance är en genre inom litteratur och underhållning som generellt syftar till romantiska berättelser med inslag av ”hetta”, det vill säga erotiska eller sexuella scener eller händelser. Hos BLANCHEstories använder vi ibland termen hot romance för att beskriva våra erotiska noveller.

Den mest uppenbara skillnaden mellan en erotisk novell och en erotisk roman är att novellen är betydligt kortare. Det påverkar också narrativet såtillvida att medan en roman ofta ägnar stora delar åt att lyssnaren eller läsaren ska få lära känna alla karaktärer, dess bakgrunder, miljöerna etcetera, så innehåller novellen oftast endast ett fåtal karaktärer, platser och händelser och därmed upplevs mycket mera ”rakt på sak” och i den bemärkelsen mer händelserik.

Den mest uppenbara skillnaden mellan en erotisk novell och en erotisk roman är att novellen är betydligt kortare. Det påverkar också narrativet såtillvida att medan en roman ofta ägnar stora delar åt att lyssnaren eller läsaren ska få lära känna alla karaktärer, dess bakgrunder, miljöerna etcetera, så innehåller novellen oftast endast ett fåtal karaktärer, platser och händelser och därmed upplevs mycket mera ”rakt på sak” och i den bemärkelsen mer händelserik.

En erotisk novell skildrar karaktärernas sexuella lust, njutning och åtrå med syftet att göra lyssnaren eller läsaren sexuellt upphetsad. Karaktärerna i den erotiska novellen utforskar och/eller utmanar även ofta sin egen sexualitet, vilket kan inspirera lyssnaren till att utforska sin egen sexualitet. En erotisk novell utmanar därför ofta på ett sätt som andra typer av skönlitteratur kanske inte riktigt vågar, eftersom det då skulle kunna riskera att bryta “kontraktet” (överenskommelsen) mellan författaren och läsaren/lyssnaren kring vilken typ av innehåll som är tillåtet att förmedla. I Blanche-appen har vi delat in alla våra noveller i tre olika kategorier – romantik, erotik, lust och hälsa –  för att det ska vara tydligt vilken typ av innehåll man som lyssnare kan förvänta sig när man lyssnar i respektive kategori.

Våra författare återkommer ofta till att de framförallt skriver om sådant som gör de själva sexuellt upphetsade. Därför kan teman och innehåll i erotiska noveller av naturliga skäl variera mycket. Teman som ofta återkommer är sexuell åtrå och spänning, spännande platser och fantasier, förbjudna fantasier, onani, fetischer, experimentell sex samt dominans och undergivelse (BDSM). Något som gör BLANCHEstories erotiska noveller unika, är att de också alltid har det kvinnliga perspektivet i fokus samt präglas av samtycke.

De erotiska novellerna utgör den mest explicita genren i Blanche-appen. De skildrar ingående och närgånget sexuella fantasier, scener och händelser, även med inslag av dominans och underkastelse (BDSM) och olika typer av sexuella fetischer. Språket är ofta grafiskt och direkt och innehåller explicita ord.

Om du vill bejaka din egen lust och njutning, är nyfiken på att utforska din egen sexualitet och sexuella fantasier eller vill få inspiration till ditt sexliv med dig själv eller din partner, så tror vi att heta noveller definitivt är något för dig! Vem vet, det kanske leder till en ny passion, mer njutning i vardagen, eller en nyfunnen kärlek till dig själv eller någon annan?

Vi är övertygade om att kvinnor behöver och förtjänar mer njutning i vardagen! (Läs vårt njutmanifest här) Att lyssna på erotiska noveller är för många ett bra sätt att utforska sin egen sexualitet, lust och njutning. Grunden till ett bra sexliv med sig själv och andra är att känna sig själv och sin kropp och veta vad man går igång på och njuter av. De flesta av våra lyssnare lyssnar själva, men upplever samtidigt att deras sexliv med sin partner blir bättre av att de lyssnar på BLANCHEstories. En del lyssnare lyssnar också tillsammans med sin partner både för att uppnå njutning tillsammans och gemensamt utforska sexfantasier, fetischer etcetera.

Över 40 författare skriver för BLANCHEstories, många av dem skriver både erotiska och romantiska noveller. Några som skriver särskilt mycket erotik är Saga Stigsdotter, Flora Wiström och Morgan Steele. I appen kan du enkelt söka på dina favoritförfattare.

Vi söker alltid efter kända författare, som nya författartalanger som vill skriva för oss. Läs mer om hur du blir författare för BLANCHEstories.

Omfamna hösten ...

Använd koden

Klicka för att kopiera FALLINLOVE

och njut av 3 månaders Hot Romance för 27 kr.
När du vill, var du vill, hur du vill.
Lyssna och njut!
xoxo
BLANCHEstories

blank

* Erbjudandet får gärna delas
** Erbjudandet gäller fram till den 31 oktober.
*** Efter 3 månader övergår abonnemanget automatiskt till ett vanligt abonnemang, 189 kr/kvartal. Avsluta när du vill.