Om BLANCHEstories

BLANCHEstories grundades 2020 av den svenska trion Beatrice von Schwerin, Catja Löfgren och Lisa Leuhusen. Idén om en audiobaserad plattform för kvinnors lust föddes ur en gemensam längtan efter ett avkopplat sinne och en mer uppkopplad kropp. Med en bakgrund inom reklam, film och TV bestämde sig trion för att skapa en underhållningstjänst som i första hand riktar sig till kvinnor, med fokus på njutning och välmående, med en mix av längtan, frigörelse och samtycke. Kort sagt: Hot Romance – söta och heta noveller som kittlar kvinnors begär.

BLANCHEstories är Skandinaviens första audioerotiska app med fokus på njutning – designad för att ge avkoppling och kittla dina begär. Vi ger dig ljudnoveller fyllda av sötma och hetta – när du vill, hur du vill, var du vill.

Fokus på samtycke och kvinnlig njutning är positivt och kan lyftas fram som en del av BLANCHEstories engagemang för ansvarsfullt innehåll. 

Beatrice_och_Lisa Blanche stories

BLANCHEstories universum av noveller och lekfulla guider blir större för varje dag och våra redaktörer knyter kontinuerligt till sig nya författare, skribenter och röster. Bland flertalet nya författarstjärnskott finns även välkända skådespelar- och författarprofiler. Vi anser att kvinnlig åtrå och lust har en helt egen röst och vi distanserar oss från all typ av drogromantik, kroppsfixering och våld.

BLANCHEstories vision är att tillfredsställa ditt sinne.

xoxo
Grundarna

Kontakt

BLANCHE media AB
Artillerigatan 50
114 45 Stockholm
hello@blanchestories.com