Värm dig I höst med Blanchestories!

Hösten smyger sig på med sina färgglada löv och allt kallare temperatur. Vi på Blanchestories vill tipsa om några stories som kan värma dig i höst. Perfekta för ruggiga dagar när man bara vill ligga kvar i sängen tillsammans med en het story.

 

❤️ Hösten är en andra vår av Felicia Storm

Ellinor är frånskild varannanveckasmamma med allt vad det innebär, som att gå på föräldramöten när en verkligen inte vill. Men så möter hon en annan klasspappa, som tänder något djupt inom henne. Kan kanske hösten bli en andra vår?

🔥Välkommen hem av Marcel Linnros

Längtan. Det kan vara den starkaste av känslor. Det är precis vad de känt i avsaknaden ifrån varandra, när han varit borta i ett par dagar och till sist är på väg hem. Hon väntar där, för att välkomna honom, med sin värme, med sig.

🔥Min chef av Emma Valev

På sitt nya jobb får Amanda upp ögonen för sin snygga gifta chef James. Hon intalar sig att det aldrig skulle hända något mellan dem, men är det inte så att hans blick stannar lite extra vid hennes?

🔥 Äntligen tillsammans av Samanta Djärv

Det var flera månader sedan de sågs senast. Facetime och sexting har fått fungera som substitut för att ses på riktigt, men det är givetvis ingenting som går upp mot att ses i verkligheten. Längtan brinner i henne. Snart ska de äntligen återförenas och det blir ett möte där inga ord behövs, de låter sina kroppar tala.

🔥Utforskande i Spanien av Lina Nelson

Min kille och jag har åkt ner till Spanien för att titta på lägenheter. Tanken är egentligen bara att titta runt lite, för att kanske köpa en gemensam semesterbostad längre fram. Men så hittar vi precis det vi har drömt om, och slår till direkt. När mäklaren dessutom visar sig vara en vacker och sexig kvinna som tar initiativ till mer än en lägenhetsförsäljning, så utvecklar sig vårt äventyr till ett utforskande inte bara av den spanska kusten, utan också av vår relation och av våra mest laddade sexuella fantasier.