Blanche stories logo

Upptäck glamping på hemestern!

Ett mysigt tält där du kan ta avslappningen och hemestern till en ny nivå med glamping

Även om husvagnssemester eller eller att vandra i berg inte lockar betyder det inte att du inte kan komma nära naturen. De senaste åren har glamping fullkomligt exploderat i Sverige! Vi tipsar om några favoritglampingar.

Upptäck glamping på hemestern!

Fotograf: Samy Dahlman

Fejan Canvas Hotel

Med Waxholmsbåt från Strömakajen i Stockholm kommer en fram till ön Fejan i Roslagens skärgård strax efter lunchtid. Här finns en hel glamping bestående av sex härliga canvastält, fantastisk utsikt och i priset ingår också en trerättersmiddag och en frukostkorg.

Upptäck glamping på hemestern!

Hölick Havsresort

Hölick Havsresort ligger på Hornslandet, längst ut i havsbandet utanför Hudiksvall. Här har en möjlighet att vandra, fiska eller bara njuta av naturen – och på morgon ingår det frukostbuffé för alla glampare.

Upptäck glamping på hemestern

Kneippbyn Camping Deluxe

Strax utanför Visby finns Kneippbyns deluxcamping, som kombinerar det bästa av två världar: friheten med att bo i tält och bekvämligheterna med att bo i en semesterstuga. Här lagar man sin egen mat i ett pentry men under högsäsongen har en tillgång till bad i Lagunen morgon och kväll.

Upptäck glamping på hemestern!

Nämdö Solvik

I Felicia Storms novell En natt i ett tält, från serien Skärgårdsdrömmar, besöker Carolina och Per Nämdös glamping – och vi förstår verkligen varför! Väljer man glamping med halvpension ingår trerättersmiddag på den nyöppnade champagne- och ostronbistron, tillgång till bastu och en frukostkorg. 

Upptäck glamping på hemestern!

Slite Camping

På Gotland hittar du också Slite camping där glampingen blir som ett lyxhotell. Man bor centralt i Slite, men närhet till restauranger och det finns även möjlighet att hyra cyklar om man önskar upptäcka mer av ön. 

Omfamna hösten ...

Använd koden

Klicka för att kopiera FALLINLOVE

och njut av 3 månaders Hot Romance för 27 kr.
När du vill, var du vill, hur du vill.
Lyssna och njut!
xoxo
BLANCHEstories

blank

* Erbjudandet får gärna delas
** Erbjudandet gäller fram till den 31 oktober.
*** Efter 3 månader övergår abonnemanget automatiskt till ett vanligt abonnemang, 189 kr/kvartal. Avsluta när du vill.