Sex tips för att hetta upp hösten 

Sommaren är, som bekant, kort. Dagarna av ljus och värme är räknade och hösten kommer alldeles för snabbt med mörker och kyla. Därför har vi samlat sex tips för att, om möjligt, krydda september lite extra!

1. Införskaffa goda och exotiska téer av olika slag. Om det inte är din cup of tea, köp någon annan dryck som får ditt inre att sjunga extra högt.

2. Ladda med skön läsning eller varför inte ljudnoveller som kittlar sinnena lite extra. Vi föreslår från Blanche-appen: ”Försmak” av Byron Finn, Fanny B Franks ”I skogen med röda stövlar”, samt ”Lockande paradis” av Brundin & Olsson.

3. Hitta den rörelseform som du brinner för och ägna två till tre tillfällen per vecka till just denna aktivitet. Lusten ska komma först. Inte krav eller måsten. Du gör det du gör för att du vill och tycker det är kul.

4. Skriv en egen erotisk novell och ha det som ditt höstprojekt för mörka kvällar!

5. Planera en mysig filmkväll antingen i ditt eget sällskap eller tillsammans med andra.

6. Ta en kväll i veckan till att testa nya recept! Kanske sopponsdagar eller gryttorsdagar är något för dig? Frys in måltider för regniga kvällar när du har noll inspiration att laga mat.

Det här var bara några tankar omkring vad som skulle kunna tänkas göra dig lite extra varm när höstvinden viner runt husknutarna …