Mars | Sexiga horoskop

Mars månad bjuder på en dynamisk blandning av astrologiska energier som påverkar våra relationer och kärleksliv på djupa och meningsfulla sätt. Genom att vara medveten om dessa himmelska influenser kan vi navigera våra relationer med större insikt och harmoni.

 

Väduren (21 mars – 19 april)

Mars börjar med att venus  rör sig in i ditt tecken vilket ger en ökning av charm och attraktionskraft. Använd denna tid för att uttrycka din kärlek och uppskattning. Nymånen den 13 mars i fisken öppnar upp för djupa emotionella samtal som kan föra dig närmare din partner.

Oxen (20 april – 20 maj)

Mars betonar vikten av kommunikation i dina relationer. När Merkurius rör sig genom Vattumannen i början av månaden utmanas du att tänka utanför boxen.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

För tvillingarna är mars en månad för social expansion och nya möten, tack vare Jupiters påverkan. Nymånen den 13:e erbjuder en chans att sätta nya intentioner för ditt kärleksliv. Våga utforska nya sätt att ansluta på både emotionellt och intellektuellt.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Fokusera på ditt hem och privatliv under mars. Denna månad är idealisk för att skapa en kärleksfull och välkomnande atmosfär hemma, där intima stunder kan blomstra.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Lejonet känner av en boost i kreativitet och lekfullhet under mars, tack vare av Solens närvaro. Fullmånen i Vågen den 28:e betonar vikten av att finna en jämvikt mellan ditt personliga uttryck och att vara uppmärksam på din partners behov och önskemål.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Mars är en tid för reflektion för Jungfrun. Särskilt kring dina närmaste relationer. Nymånen den 13:e i Fisken uppmuntrar dig att släppa på kritiken och öppna ditt hjärta. Det är en period för att läka gamla sår genom förlåtelse och förståelse.

Vågen (23 september – 22 oktober)

För Vågen är mars månad fokuserad på relationer. Med fullmånen den 28:e i ditt eget tecken som en höjdpunkt. Detta är en kraftfull tid för att manifestera dina önskningar och behov inom partnerskap samt att balansera ditt oberoende med att vara i en relation.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Mars bjuder in till självutforskning och personlig utveckling. Med Venus i Fiskarna, känner du ett djupare behov av emotionell förbindelse. Använd energin från nymånen den 13:e för att närma dig det du älskar på ett mer sårbart och äkta sätt.

Skytten (22 november – 21 december)

Mars stimulerar ditt behov av frihet och expansion. Jupiter ger dig optimism och lust att utforska. Den här månaden titta på hur du kan växa inom dina relationer samtidigt som du behåller din självständighet.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Mars fokuserar på ditt arbete och ansvar men glöm inte bort vikten av att sköta om ditt hjärta. Fullmånen den 28:e i vågen uppmuntrar dig att hitta balansen mellan karriär och privatliv, och att göra tid för romantik.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

För Vattumannen handlar mars om självuttryck och att dela dina unika idéer och visioner. Nymånen den 13:e är en perfekt tid för att starta nya projekt eller relationer som speglar dina högsta ideal och drömmar.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Mars är en stark månad för dig med både solen och Venus som rör sig genom ditt tecken. Denna period är kraftfull för kärlek och personliga transformationer. Nymånen den 13:e erbjuder en särskild chans att omdefiniera dig själv och dina relationer på dina egna villkor.