Maj | Sexiga horoskop

Maj månad bjuder på en blandning av astrologiska energier som påverkar våra erotiska och romantiska liv. Genom att vara medveten om dessa himmelska influenser kan vi navigera våra relationer med större insikt och känslighet.

Väduren

Med Mars din härskande planet ger dig extra drivkraft, är maj en månad fylld av passion och energi. Använd denna intensiva energi för att fördjupa dina relationer. Kring nymånen den 11:e är det en utmärkt tid för nya början. Våga utforska nya sidor av din sensualitet.

Oxen

Venus planeten för kärlek och skönhet befinner sig i ditt tecken i början av maj vilket förstärker din attraktionskraft. Det är en perfekt tid för att skapa skönhet och harmoni i dina relationer. Ta initiativ till romantiska gestaltningar som reflekterar din inre och yttre skönhet.

Tvillingarna

Med Merkurius som går retrograd i slutet av månaden är kommunikationen nyckeln. Reflektera över hur du uttrycker dina känslor och behov. Använd denna tid för att återkoppla med tidigare partners eller lösa ouppklarade känslomässiga frågor.

Kräftan

Maj bjuder in till djupa emotionella dyk för dig. Kring fullmånen den 26:e fokusera på att släppa taget om det förflutna för att göra plats för ny kärlek och intimitet. Det är en kraftfull tid för helande och att börja på ny kula i dina relationer.

Lejonet

Solen lyser starkt och ger dig extra självförtroende och charm. Använd din karisma för att förföra och locka till dig det du önskar. Det är en tid för att vara modig och uttrycka dina djärvaste önskningar.

Jungfrun

Med Merkurius retrograd påverkar även ditt tecken. Det är dags att reflektera över dina relationer och kommunikationsmönster. En ärlig dialog om tidigare missförstånd kan leda till förnyad förståelse och närhet.

Vågen

Venus, din härskande planet rör sig genom ditt tecken och för med sig en önskan om balans och harmoni. Maj är en tid för att finna jämvikt mellan ge och ta i dina relationer. Sträva efter att skapa en atmosfär av ömsesidig respekt och förståelse.

Skorpionen

För dig handlar maj om transformation. Med Pluto i retrograd rörelse är det en tid för inre arbete och omvandling. Detta kan leda till djupare självförståelse och förändringar i dina intimare band.

Skytten

Jupiter välsignar dig med optimism och äventyrslust. Maj uppmanar dig att expandera dina horisonter även i kärlekslivet. Ett äventyr med din partner eller en ny bekantskap kan föra med sig oväntade upptäckter.

Stenbocken

Saturn fortsätter att lära dig värdefulla livslektioner. Maj är en tid för att ta ansvar för dina relationer och arbeta på att bygga en solid grund för framtiden. Engagemang och lojalitet står i fokus.

Vattumannen

Som ett lufttecken styrd av Uranus är du van vid förändring och innovation. I maj, när Uranus skapar oväntade händelser, är det dags att omfamna det oväntade i ditt kärleksliv. Var öppen för nya sätt att uppleva kärlek och intimitet.

Fiskarna

Neptunus inspirerar till drömmar och fantasi. Maj är en perfekt månad för att förverkliga dina romantiska drömmar. Föreställ dig det perfekta scenariot och ta steg för att göra det till verklighet.