Januari | Sexiga horoskop

Vi välkomnar det nya året med ett sexigt horoskop. Himlen är en arena av spännande energier som peppar upp vårt kärleksliv. Ta en titt på vad januari har att bjuda på för varje stjärntecken!

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Uranus inspirerar till nytänkande i ditt sexliv. Tänk utanför boxen och utforska nya intima vägar. Prova något så enkelt som en ny plats eller nytt förspel. Att vara okonventionell kan skapa spännande nya gnistor.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Med Neptunus som din guide, dyk in i din sexuella fantasi och drömvärld. Fokusera på både emotionell och fysisk förening. En romantisk getaway eller tid tillsammans i en drömsk miljö kan fördjupa er koppling på ett magiskt sätt.

Väduren (21 mars – 19 april)

Januari, under Mars passionerade influens är det dags att släppa lös din inre vilding! Ta ledningen i sovrummet och experimentera med nya lekar. Dela dina hemligaste önskningar med din partner – du kommer bli positivt överraskad av deras reaktion!

Oxen (20 april – 20 maj)

Med Venus som din guide badar du i sensuell energi denna månad. Skapa en romantisk oas med sensuella toner och mjuka beröringar. Det är en tid för att njuta av de små detaljerna i ditt sexliv. Utforska varandra i slow motion för en djupare och mer intim upplevelse.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Merkurius ger dig ordens makt! Nu är det dags att uttrycka dina innersta fantasier. Väv erotiska ord och meddelanden för att förföra och öka intimiteten med din partner. Att vara öppen med dina begär stärker er gemensamma förbindelse.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

I januari är varje beröring och kyss laddad med magi. Utforska emotionell närhet och dela dina djupaste tankar för att bygga en starkare relation. Det är tiden för att verkligen fördjupa banden på ett oväntat och spännande sätt.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Solens strålar boostar din karisma och självförtroende. Ta för dig och våga vara lite mer äventyrlig i dina erotiska utforskningar. En spontan utflykt eller ett nytt sexuellt äventyr kan få ditt kärleksliv att blomstra igen.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Denna månad är det detaljerna som räknas. Njut av sensualitet genom beröring, smak och doft. En sensuell massage eller en erotisk middag kan vara det perfekta förspelet. Klart och tydligt kommunicerade önskemål gör upplevelsen ännu hetare.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Under Venus tecken är det viktigt med balans. Skapa harmoni i ditt sexliv genom att ge och ta. Var öppen för nya idéer och uppmuntra din partners förslag. En perfekt balans i era önskningar skapar djupare nöje och tillfredsställelse.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Med Pluto som din styrande planet samt din naturliga intensitet, är det dags för passionerade äventyr och utforskande. Testa olika roller i sovrummet, allt från total kontroll till fullständig underkastelse.

Skytten (22 november – 21 december)

Äventyret väntar! Din nyfikenhet driver dig att upptäcka nya sätt att uppleva intimitet. Våga prova något helt nytt, något som kanske aldrig ens fanns på din radar tidigare. Bryt rutiner för spännande och tillfredsställande erfarenheter.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Under Saturnus inflytande behöver du ibland släppa kontrollen. Var spontan i dina erotiska relationer och låt passionen flöda. Du kommer bli överraskad av det uppstår när du verkligen lever i stunden.