Höstlov och get aways för vuxna!

Höstlov och get aways för vuxna

Höstlov? Är du sugen på att, precis som skolbarnen, ta en vecka, eller i alla fall en weekend, iväg från alla jobb och måsten? Det är i alla fall vi på BLANCHEstories! Vi har därför listat fem ställen vi gärna skulle ta en get away till. 

Höstlov och get aways för vuxna

Ellery Beach House
Ellery Beach House ligger ute på Lidingö och är ett lyxigt spahotell med pooler, restauranger och barer som faller de flesta i smaken. Här skulle vi mer än gärna spendera ett par nätter!

Höstlov och get aways för vuxna!

Coco Hotel
Botiquehotellet Coco Hotel i Köpenhamn ser precis sådär svalt och avslappnat danskt ut som i ens fantasier. De har härliga rum, samarbeten med skönhetssallonger och närhet till allt en kan tänkas vilja upptäcka i Köpenhamn.

Höstlov och get aways för vuxna

Amerikalinjen
Amerikalinjen i Oslo var tidigare huvudkvarter för alla båtavgångar från Norge till Amerika på det tidiga 1900-talet. Numer är det ett lyxigt botiquehotell som bland annat har en New York-influerad jazzklubb i källaren.

Höstlov och get aways för vuxna

Provocateur
Nuförtiden kan en ta Snälltåget från Sverige hela vägen ner till Berlin, och vad passar då bättre än ett höstlov på hotell Provocateur? Här är varje millimeter art deco-flärd och cocktailbaren skall vara särskilt värt ett besök.

Höstlov och get aways för vuxna

Northern Lights Ranch

Söker du en mer naturnära upplevelse, men ändå med alla bekvämligheter inom räckhåll, så är Northern Lights Ranch i finska Kittilä något för dig? Här bor en i stugor med glastak för att få uppleva norrskenet. Det finns även en hjärtformad isrink för den som vill åka skridskor, samt utomhusbastu och jacuzzi.