BLANCHEs bästa: Schlagerlåtar!

Schlagerlåtar Vårskriket

Efter veckor av tävlingar och delfinaler är det imorgon dags för mellofinal! Oavsett om man älskar eller hatar Melodifestivalen är det tydligt att den berör! Vi har därför frågat oss på kontoret vilka våra bästa schlagerlåtar från Melodifestivalen är!

Beatrice: Som en vind av Edin-Ådahl är min favorit, jag kan vara lite partisk då musikvideon är inspelad i mitt barndomshem men oavsett är det en fantastisk låt!

Lisa: Eftersom jag tidigare, i mitt förra liv, jobbade på Nyhetsmorgon måste jag välja Sweets ‘n Chips låt Godmorgon, en glad låt man piggnar till av!

Martina: Jag har älskat Melodifestivalen ända sedan sjuåriga Martina upptäckte Måns Zelmerlövs Cara mia, och true love never dies, därför kommer inte min kärlek till den låten heller dö!

Clara: Jag har aldrig riktigt följt Melodifestivalen, men uppskattar verkligen gamla schlagerlåtar när tillfället är rätt. Två favoriter jag lyssnar på relativt ofta är dock underdoghitsen Johnny the Rocker av Magnus Uggla och Kentas Utan att fråga.

För att ytterligare fira att det är fredag har vi satt ihop en spellista med våra favoritlåtar att lyssna in våren med. Du hittar den här!