April | Sexiga horoskop

I april bjuder astrologin in till en tid av förnyelse och tillväxt. Där himmelska händelser som nymånen och fullmånen spelar en stor roll i utvecklingen av vårt erotiska och romantiska liv.

Väduren

April inleds med att din styrande planet Mars ökar din energi och drivkraft. Nymånen den 11:e april är en perfekt tidpunkt för att initiera nya projekt eller relationer. Detta är din månad att stråla och ta modiga steg framåt i kärlekens tecken.

Oxen

Med Venus som rör sig genom Oxen senare i månaden är ditt fokus på skönhet, harmoni och njutning förhöjt. Detta är en utmärkt tid för att fördjupa dig i dina känslor och kontakter. Fullmånen den 26:e i Skorpionen uppmuntrar till transformation inom dina intimaste relationer.

Tvillingarna

Merkurius underlättar kommunikation både med gamla och nya kontakter. Använd denna energi för att öppna upp för nya samtal och utforska dina önskningar. Nymånen den 11:e i Väduren ger en boost till ditt sociala liv och flirtiga äventyr.

Kräftan

April bjuder på en period av inre reflektion och känslomässig tillväxt. Fullmånen den 26:e i Skorpionen framhäver dina djupaste emotionella behov och önskan om en andlig anslutning. Det är en tid att omfamna förändring och släppa taget om det förflutna.

Lejonet

Solen din styrande stjärna lyser upp din självtillit och kreativitet. I april uppmanas du att ta centrum på livets scen, särskilt i kärlekslivet. Njut av uppmärksamheten men glöm inte att ge tillbaka med lika stor passion och generositet.

Jungfrun

Merkurius påverkar din analytiska sida vilket gör april till en månad för eftertanke och kommunikation om dina relationer. Nymånen i Väduren är en påminnelse om att ibland är det bästa du kan göra är att bara vara och låta saker utvecklas naturligt.

Vågen

Med Venus som rör sig genom ditt tecken känner du en stark önskan att skapa balans och harmoni i dina relationer. Fullmånen i Skorpionen lyfter fram behovet av att navigera djupa emotionella vatten och hitta en äkta förbindelse.

Skorpionen

Fullmånen i ditt tecken belyser din inre transformation och behovet av djupgående emotionell och fysisk intimitet. April är en månad där du utforskar gränserna för ditt begär och öppnar upp för sann självupptäckt.

Skytten

Jupiter inspirerar till äventyr och utforskning. Nymånen i Väduren motiverar dig att ta risker i kärlek, kanske genom att utforska nya relationer eller djupdyka i de du redan har.

Stenbocken

Saturn din ledare fokuserar på ansvar och struktur. April utmanar dig att hitta balansen mellan ditt arbete och personliga liv. Fullmånen i Skorpionen uppmuntrar till att släppa kontrollen och låta känslorna flöda.

Vattumannen

April är en tid för innovation och nya idéer drivet av Uranus. Nymånen i Väduren uppmanar dig att tänka nytt när det gäller kärlek och relationer kanske genom att bryta gamla mönster eller utforska okonventionella sätt att uttrycka din affektion.

Fiskarna

Med både Solen och Venus som passerar genom ditt tecken, är april en månad av drömmar och romantik. Nymånen i Väduren lyser upp din fantasi och kreativitet vilket gör det till en idealisk tid för att drömma stort när det gäller kärlek.