Välkommen till Beta-Testningen av Blanchestories

Ditt tillfälle att påverka och förbättra din favoritapp innan den släpps officiellt!

Välkommen till vår beta-testarcommunity! Ditt bidrag är viktigt för oss och hjälper till att forma framtiden för Blanchestories. Följ stegen nedan för att komma igång som beta-testare.

1- Ladda ner TestFlight

För att börja testa Blanchestories på din iOS-enhet, måste du först ladda ner TestFlight från App Store eller genom att KLICKA HÄR. TestFlight gör det möjligt för utvecklare att dela beta-versioner av sina appar med användare för att samla in feedback.

2- Ladda ner Blanchestories via TestFlight

Efter att du har installerat TestFlight, klicka på inbjudningslänken nedan för att gå med i Blanchestories beta-testning.

Klicka här för att komma till Blanche test app

OBS: namnet på blanche appen i TestFlight är “Login blanche test

3- Registrera dig och utforska

Öppna Blanchestories i TestFlight och skapa ett konto. Utforska appen för att bekanta dig med dess funktioner.

4- Gör ditt första test köp

Testa köpfunktionen genom att välja en produkt eller tjänst och genomföra ett köp i appen. Denna process är viktig för att verifiera betalningsflödet och produktintegrationen.
(om betalningen sker via Apple pay så kommer ni inte blir dibaterade något då är det test mode som är aktiverad i kassan. Om ni väljer att betala via kort kan ni använda den här test kort nummer:

4242 4242 4242 4242
i datum anger du : 11/25
CVC: 987

5- Utforska och testa

Vi uppmuntrar dig att använda alla appens funktioner, Din feedback på dessa områden är mycket värdefull för oss.

Rapportera Fel och Problem

Har du stött på ett problem eller har appen kraschat? För all feedback, vänligen mejla oss direkt på hello@blanchestories.com. Beskriv detaljerat vad som hände och inkludera skärmbilder om möjligt.

Om appen kraschar kommer ett kraschmeddelande att visas. Vi uppskattar om du kan använda detta tillfälle att rapportera felet genom att beskriva omständigheterna kring kraschen i meddelandet som dyker upp. Din insats är värdefull för att vi ska kunna identifiera och åtgärda problemen.

Såhär ser kraschmeddelande ut, då ska ni skickla på “Share” för rapportera det till oss.

Tack

Tack för din hjälp!

Tack för att du deltar i betatestet av Blanchestories. Din insats spelar en stor roll i utvecklingen av en bättre app för alla.

 

Som tack vill vi erbjuda dig ett år gratis abonnemang att ge till en vän. Skicka ett mejl till hello@blanchestories.com för att hämta ditt presentabonnemang.