Vårens stora skrivtävling!

BLI VÅR NYA ROMANCESTJÄRNA!

Vi söker ständigt efter ytterligare författare att utöka BLANCHEstories stall av fantastiska författare med. Spendera påskledigheten med att delta i vår skrivtävling. Skriv en het romancenovell till oss och ta chansen att vinna både publicering och ett påskägg fullpackat med lust!

Tävlingsregler:

Vi söker en novell på max 1500 ord med kvinnlig lust i fokus. Novellen ska vara fristående, men gärna kunna utvecklas till en serie om intresse för ett längre samarbete finns.

Novellen ska vara skriven på svenska och vara ditt eget, tidigare opublicerade, originalverk. Såväl författare som novellens karaktärer behöver vara myndiga.

Deadline: midnatt 30 april

Vinst: Vinnaren får sin novell inläst och publicerad i BLANCHEstories app, och sedvanligt arvode i enlighet med vad övriga BLANCHE-författare får. Dessutom får vinnarförfattaren ett paket fullpackat av lust, till exempel ett årsabonnemang av BLANCHEstories.

Skicka din novell, märkt med ditt namn och novellens titel, som doc. eller docx. till stories@blanchestories.com Märk mailet med SKRIVTÄVLING

Vinnaren kontaktas senast vecka 19.