Hennes erotiska novell vann vår novelltävling

Hennes erotiska novell vann vår novelltävling

Samanta Djärv har skrivit den heta novellen Den nya morgonrutinen som utsetts till vinnare i BLANCHEstories erotiska novelltävling, i samarbete med Heja Livet. Storyn utspelar sig i en hiss och är full av åtrå, humor och detaljer som fått juryn att både skratta och rodna.

Samanta, nu undrar vi såklart: är det självupplevt?
– Novellen är främst byggd på fantasier. Däremot är vissa detaljer hämtade från verkliga händelser. Men att ha sex i en hiss har jag tyvärr inte fått uppleva. Än. 

Du skriver under pseudonym – varför väljer du det?
– Just när det gäller att skriva erotik så känner jag mig inte bekväm med att alla vet vad jag sitter hemma och fantiserar om. Jag arbetar som lärare och jag tycker att det skulle vara väldigt pinigt om någon elev fick reda på att jag skriver erotik. Att gömma mig bakom en pseudonym gör också att jag vågar ta ut svängarna lite mera, det är Samantas fantasier och inte mina.

Erotik är den genre ljudböcker som efterfrågas mest just nu – vad tror du det beror på?
– Det senaste året har inte bjudit på så många kittlande äventyr för många på grund av pandemin. Jag tror absolut att det kan påverka valet av böcker. Vi vill drömma oss bort till en verklighet där det är helt okej att dra hem en främling från krogen eller flirta med någon i tunnelbanan.

Som vinnare av vår novelltävling kommer din novell att publiceras på BLANCHEstories i maj – varför ska man lyssna på den?
– Jag tror att många kan relatera till känslorna som huvudpersonen i min novell känner. Dels att vara attraherad av en kollega i smyg, men även blygheten och tunghäftan som lätt uppstår när man hamnar ensam med just den personen. Jag tror också att det är många som i hemlighet har fantasier om att ha sex på udda platser där det till och med finns en risk att bli upptäckt. Lyssnar man på min novell så får man uppleva det.

Att skriva om erotik är en konst. Du skriver så att kinderna blossar, vad var svårast?
– Den här novellen kom till väldigt snabbt. Jag började skriva, och en liten stund senare var den klar. Men generellt tycker jag att det svåraste är att välja sexiga ord utan att det låter vulgärt eller fånigt. Om jag lyssnar på en novell och författaren använt ett ord som jag inte gillar så kan det förstöra stämningen för mig. Då menar jag alltså olika synonymer för ord som kön till exempel.

Förutom din egen novell, har du någon favoritnovell på BLANCHEstories?
– Jag har inte lyssnat på allt, men jag tyckte mycket om Solnedgång av Astrid Landell och Låtsas inte om det av Bianca Grandi.

Hennes erotiska novell vann vår novelltävling

LYSSNA!

Novellen Den nya morgonrutinen av Samanta Djärv publiceras i BLANCHEstories app maj 2021. Samtidig släpps fler noveller från vår novelltävling i samarbete med Heja Livet.