Flirta framgångsrikt på gymmet

Flirta framgångsrikt på gymmet

Rodrigo Urtubia, divisionschef på friskvårdskedjan Nordic Wellness berättar hur du ska – och inte ska – flirta på gymet!

Är gym en guldgruva för flirtsugna?
– Träning är sexigt oavsett i vilken form den utövas. What you see is what you get! Hos oss på Nordic Wellness kan du vara dig själv! Utan spackel eller specialeffekter. Du kan vara stor, liten, smal, tjock, ung eller gammal. Tränar man så uppskattar man andra som också gör det. Lika barn leka bäst!

Hur ska jag flirta med någon i träningslokalen?
– Man måste vara väldigt inkännande. Om du vill göra ett närmande så välj att göra det när personen i fråga tar en vattenpaus eller tar av sig sina hörlurar. Ge pepp och komplimanger, men kommentera inte utseende. Beröm teknik – men aldrig utseende.

Något annat jag bör undvika?
– Dra inte uppmärksamhet till dig själv genom att stöna, spänna dig eller hurra för dig själv. Och börja inte följa någon på sociala medier om ni inte känner varandra sedan innan, det framstår lätt som creepy. Var ödmjuk och respektera dina gymkompisar.

Vilket är Nordic Wellness mest sensuella träningspass?
– Vi har mycket dans, allt från zumba som är ett sensuellt och vackert danspass, till yoga och tuff bodypump-träning där man svettas mycket. Träning är sexigt oavsett form.

Utforska BLANCHEstories ljudnoveller och guider för kvinnlig lust och hälsa

I vilka maskiner och på vilka pass visar jag mig från min bästa sida?
– Har du fin teknik så syns du. Teknik går alltid före råstyrka och desto bättre utförande desto mer attraktiv upplevs du.

Hur vanligt är det att kärlek uppstår?
– Våra gym har en fantastisk atmosfär som är full av glädje och energi. Det är enkelt att socialisera med människor. Chansen att hitta härliga vänner är stor! Självklart finns det folk som också hittar kärleken på gym!