Sara Svarar: “Titta på leksaker, i lugn och ro, först ensam, och känn efter hur du reagerar på det du ser.”

sexleksaker

Hej Sara! Min man vill att vi ska köpa sexleksaker. Vad ska vi köpa?

Spännande med sexleksaker! Eller? Vilken är din första känsla när han nämner det? Ordet “vill” i den här frågan, har det bara med honom att göra, eller vill du också? Din fråga om vad ni ska köpa, gör att jag anar en nyfikenhet hos dig.

Ta dig tid. Titta på sexleksaker, i lugn och ro, först ensam, och känn efter hur du reagerar på det du ser. Finns det något som väcker din vilja, din lust?

Prata med din partner, och fundera ut om det är en av er som ska välja ut någonting, eller om ni ska välja något tillsammans. Det kan bli en skön lek, oavsett om det är en som styr eller båda som hjälps åt, bara ni tar reda på varandras tankar och önskemål.

Det finns mängder av sexleksaker man kan testa. Några exempel: En wand är allround och kan ge vibrationer, massage, njutning. En dildo kan användas både för njutning fysiskt – och för att skapa visuell njutning för den som ser på. Man behöver heller inte köpa alla sexleksaker, en del kan finnas i hemmet redan. En ögonbindel kan lätt skapas av en sjal; att stänga av ett sinne gör att andra sinnen vaknar. Isbitar kan användas för att skapa kontrast mot varm hud. Det finns så mycket att upptäcka, att jag nästan kan lova att det finns någonting du skulle bli nyfiken på! Jag berättar gärna för mina klienter om hur de utifrån sina preferenser och önskemål kan hitta rätt för att skapa härliga scener.

Tänk också på att det är fantasin tillsammans med en leksak som bygger stämning, inte leksaken i sig. Notera dina tankar inför scenarion och se vad som triggar dig. Exempelvis att ett meddelande kommer från din man att en viss leksak ska användas i kväll. Eller att du sänder ett sådant meddelande till honom. Eller: Hur känns det om din man har lagt ett föremål i din handväska, som du ska använda någon gång under er utekväll, i hemlighet, bland andra människor?

Den bästa sexleksaken är definitivt hjärnan! Kombinera den med diverse andra prylar, så kan det bli riktigt roligt.


Har du frågor om sex och lust? Skriv till Sara på mejladressen love@blanchestories.com