Höstmys med BLANCHEstories!

Höstmys med BLANCHEstories

Rusket har sänkt sig över landet och vi tipsar om några gömda pärlor i vår utgivning att höstmysa med. Perfekta för regntunga kvällar, när man helst kryper ned i ett ångande bad tillsammans med en het story.

Tillsvidare i Toscana av Bianca Grandi

För den som helst flyr undan vardagen och det gråa vädret vill vi tipsa om Bianca Grandis serie Tillsvidare i Toscana, om nyskilda Isabella som lämnar Sverige för solsken och vingårdar. Just i En ljummen natt vid Högalidskyrkan har hon dock inte åkt ännu, men upplever något som tänder hennes längtan …

Riche av AK Munter Höstmys med BLANCHE

Riche är första delen i novellserien Lyckliga kvinnors lov, som utspelar på välkända platser i Stockholm. Lyx och flärd förpackat i kittlande stories om tre väninnors erotiska eskapader, hemligheter och vänskap.

Ett oväntat möte av M.J Tuvesson Höstmys med BLANCHEstories

Ett oväntat lunchmöte har Sandra och Micke har aldrig setts tidigare. Men de stöter på varandra på det lokala bageriet. De beställer samma sak från menyn. De går samma väg därifrån och de råkar att slå sig ned vid samma parkbänk för att äta lunchen. Det blir en intensiv lunchrast – helt utan onödigt prat.