Vinst på Guldäggsgalan!

Igår gick årets upplaga av Guldäggsgalan av stapeln där Blanchestories tillsammans med IW Edition vann Guldägget för kampanjen A very satisfying Customer Service i kategorin Audio. Även i kategorin Aktivering blev det en pallplats, där de kammade hem ett Silverägg.

Guldägget är Sveriges största tävling i kreativ kommunikation. Den startade 1961 och är därmed också Sveriges äldsta. Guldägget lyfter fram kommunikation ur kreativ synvinkel. Vinnarna belönas alltså för att de har skapat den bästa, mest nyskapande och smartaste kommunikationen under föregående år.

Självklart har vi frågat grundarna Lisa Leuhusen och Beatrice von Schwerin hur det känns nu efter Guldäggsgalan:

”Vi är så galet glada att vi står som vinnare i Guldägget, och med både guld och silver! Det här trodde vi inte när vi startade BLANCHEstories för bara två år sedan – att vi skulle lyckas med att våga folk ta in erotiken i vardagsrummet och dessutom prisas för det. Nu är vi mer laddade än någonsin och kommer att höja tempen ytterligare”.

Här kommer juryns motivering till vinsten i kategorin Audio:
Från första sekund till den sista av 52 möjliga förgreningar av den interaktiva sexfantasin var Blanche Stories ett givet guldägg. Att låta en trist kundtjänst för bland annat fakturafrågor bli en upplevelse av det här slaget visar att kreativitet, till skillnad från alkemi, med lika delar vetenskap och magi kan göra guld av något så otroligt alldagligt som en automatiserad kundtjänst. Ring omedelbart 010-641 11 22!

Under kvällen presenterades även listan Kundtoppen där de hamnade på en stolt andra plats av 29 medtävlare.