Singles day

Singles day

Singles day, eller Guanggun Jie, som det heter på kinesiska, uppstod under 1990-talet i Kina som en slags anti-Alla Hjärtans Dag, för att fira alla singlar. Förr kallades dagen för ungkarlarnas dag, då den var riktad främst mot ensamstående män. Valet av datum är ingen slump: 11/11 är fyra ettor — singlar — i rad.

“Och du då, är du singel?”Är inte det egentligen en ganska ointressant fråga att ställa till någon? Varken frågan eller svaret ger någon krok till ett fortsatt samtal. Och etiketter passar egentligen bäst för syltburkar. Hur du kan konversera online för att skapa en dialog som leder vidare ska vi återkomma till i Sara Svarar! I den här bloggtexten fokuserar vi istället på att bejaka jaget denna singles day. Genom att du växer i dig själv, som person, får du ett annat perspektiv. När och om du sedan vill dela ditt magiska jag med någon annan (eller flera andra) så gör du det.


Tips på hur du kan spendera denna singles day:

1. Ladda ner Blanche-appen och frossa i våra ljudnoveller för att finna det som tänder dig. Mata dig med positiv kraft (så mycket av nyhetsflödet vi får in dagligen är negativt och en motvikt behövs). Romance/feelgood och skönt kittlande erotiska berättelser kan hjälpa till med att skapa endorfiner och må-bra-hormoner.

2. Bejaka och odla dina intressen (eller hitta nya du vill utforska). Rörelse är bra. Kanske är det ett svettigt gympass, burlesk, yoga eller dans i köket (alt på en nattklubb). Hitta det som får dig att spinna!

3. Bygg ditt lustrum. Sätt fart på fantasin, bejaka och vidga dina vyer. Fokusera på allt det där som fyller din själ på djupet och får hjärtat att rocka loss.