Jul, jul, strålande jul

Julbak och blomsterbud Jul, jul, strålande jul

Snart är det jul! Första advent har kommit och gått och nu är det bara dagar kvar till första december. Här på BLANCHE älskar vi julen, och vi ser fram emot att spendera vår första tillsammans med er! Den första december släpps våran julkalender, Julbak och blomsterbud skriven av Felicia Storm. En kalender full av julmys och romotica i 24 delar. I samarbete med MEDS apotek gör vi dagens avsitt tillgängligt på vår hemsida. Du som är prenumerant kan såklart lyssna på kalendern i appen också, där kommer alla 24 avsnitt ligga kvar. Du kan redan nu lyssna på trailern som ligger uppe här.

Adventstid av Eleonora Zacke

Igår släpptes också första avsnittet av vår adventskalender! Adventstid av Eleonora Zacke är en serie i fyra delar som utspelar sig i den mysiga småstaden Vallforsa. Här bor Moa som driver en restaurang, dit Angelika, som skall vara konsult ett par veckor, får följa med på julbord. Första avsnittet Välkommen till Vallforsa finns redan i appen, och varje söndag fram till jul släpps ett nytt avsnitt!

Jul, jul strålande jul

För att öka julstämningen ytterligare har vi även satt ihop en spellista med 30 härliga jullåtar. Perfekt att sätta på när en bjuder in till julfika eller hela familjen ska storstäda!