Gott nytt år! Fira det nya året genom att fira dig själv!

Snart är det nytt år. Nyårsafton behöver inte bara vara glitter, fest och flärd. Det kan vara den där dagen på året när du summerar det som hänt i ditt liv, reflekterar och blickar framåt. Du kan också göra den till din må-bra-dag och fylla den på det sätt som gör dig glad i själen!


Våra bästa tips för ett gott nytt år:

  1. Klä dig i plagg som får dig att må bra. Lika naken som du är skapad, mysplagg eller gå all in och klä upp dig, för din egen skull. Tips: Vackra underkläder är läckra för din egen blick och känsla.
  2. Ät och drick det som fyller just dig med energi. Vill du köra husmanskost och mjölk så gör det. Dagen är din och du gör den till vad du vill. Tips: Champagne och raggsockar passar utmärkt ihop.
  3. Rör på dig! På med lurarna, sätt på favoritlistan på Spotify och dansa loss! Ta in hur det känns i kroppen, hur glädjen spritter. Eller så passar kanske en skön promenad innan lunch bättre, när det är ljust. Välj vad som passar ditt humör för dagen. Låttips: Jump av Girls Aloud.
  4. Frossa i film, serier och ljudnoveller! Kör ett maraton med sköna rullar som du kanske sett förr och gillat, eller något helt nytt som väckt din nyfikenhet. Ett filmtips är: Lady Chatterleys älskare, senaste versionen. Lyssna till kittlande audioerotica i Blanche-appen. Tips: Frida Windelheds Hela min hud samt serien Dessa tankar på dig, skriven av Jessica Eriksson och Stefan Holm.
  5. Tappa upp ett varmt bad. Addera lyxig badolja eller vad du nu än har hemma. Kör hemma-spa. Pyssla om dig själv. Händerna, fötterna, ansiktet och kroppen – allt ska få sitt. En kyss av lotion, handkräm, fukt, tid och omtanke. Inte så många produkter hemma? Tips: Kokosolja passar överallt!
  6. Fundera över året som gått. Vad bär du med dig till nästa år? Vilka insikter och lärdomar har du fått? Vad vill du göra annorlunda? Låt tonen vara snäll och bejakande. Strunta gärna i löften och känn istället in din riktning i livet. Tips: Skriv ner de tre bästa punkterna med detta år, och tre förhoppningar inför nästa år.

Fira dig själv och det nya året!