En äggande påsk

Solen vaknar allt tidigare på mornarna och stannar uppe på kvällarna. På många håll i landet pudrar snön landskapet vitt och det drar mot det kyligare hållet. April är ändå månaden som vi förknippar med vår, så varför inte starta under påsken med en äggande meny!

1. Inled med en härlig påskfrukost. Vad lockar din gom? Vad kittlar dina sinnen? Koka gärna ägg och pryd dem med sköna målningar som får dig att le. Eller bjud in vänner till frukost och skriv ett ord på varje ägg. Låt vännerna sätta orden samman till den ekivoka, sensuella, roliga mening du tänkt dig – eller till något eget påhitt. Duka vackert och rama in måltiden snyggt. 

2. Lek med påskpyntet till kaffet! Påskfjädrar förknippas med högtiden. Förhöj sexet genom att använda dem över kroppen i sinnlig smekning. Kanske kan påskriset vara inkörsporten till att testa smisk, om ni önskar prova detta?

3. Påsksnask i all ära. Lägg något hett i påskägget. Kanske något som kan användas i ett offentligt sammanhang. Förslagsvis under påsklunchen, ensam eller med partner, för att liva upp stämningen eller på annat vis, bara det passar stunden och situationen!

4. Ta fram en kopp te under eftermiddagen, eller ett glas champagne. Se eller läs något tillsammans, eller själv, som en siesta på eftermiddagen. Ge en skjuts åt fantasin och gör det till en skön utforskande stund. 

5. Häxor, kvastar och släktmiddagar. Hur överlever du? Kanske kan du och din partner ta in element som glimtar till i det dolda, något som bara ni vet om, som förhöjer stämningen.

6. Kvällsvard: ost, jordgubbar och kroppar som möts – endera sinnligt och visuellt i en romantisk klassiker som Casablanca, eller som fysisk final efter dagens lek med fjädrar och sensuella berättelser …