Byt Terror på Elm Street mot Halloween i New York 

Het Halloween

Skräckfilm brukar förknippas med Halloween. Den kittlande uppbyggnaden av en berättelse, nerven, är densamma inom lust och erotik. Mekanismerna påminner om varandra, greppen likaså, men vi vill gärna byta Terror på Elm Street och få dig att skrika av andra orsaker än när Neve Campbell möter sitt öde. Lyssna till berättelser i höstmörkret som får hettan att explodera genom blodomloppet och pulsen att dra iväg!

Några tips på kittlande stories i Blanche-appen:

Serien Halloween i New York av Isabel Hillborg

Del 1: En oväntad inbjudan

Första kvällen ensam i New York träffar Victoria den mörka och sexiga Tyler. Han är flirtig men också mystisk. Kvällen slutar med att han bjuder in henne till en fest till ett av de lyxigaste hotellen i staden.

Del 2: Festen

Halloweenfesten är igång. Där träffar Victoria den ursnygga Carla, som visar sig vara den mystiska främlingen Tylers flickvän. Kan Victoria ha fel i känslan av att Carla försöker förföra henne? Varför tycks Tyler njuta av att se denna uppvaktning?

Del 3: Utlevda fantasier

Victoria blir indragen i ett sexigt spel där hon låter sig uppvaktas av både Tyler och Carla. Det hela utvecklas till en kväll där Victoria lever ut sina snuskigaste fantasier på ett sätt hon aldrig förr gjort …

Serien Lacky woman av Brundin och Olsson

Del 1: Svart hjärta

En svart ask anländer till kontoret. Dess blotta närvaro talar till henne, på djupet, och det som finns däri slår an en klang inombords. Hon är kallad, av någon, till Kungliga Operan.

Del 2: Två svarta hjärtan (släpps 31/10)

Efter arian får hon ytterligare en svart ask framför sig. Under locket finns svaret på vad som fattats henne. Hon ställs inför valet att fortsätta sitt liv så som det varit, eller följa med på den väg som hon nu fått en glimt av.