BLANCHEstories 1 år!

BLANCHEstories fyller 1 år!

Förra veckan fyllde BLANCHEstories ett år! Det har varit ett omtumlande, spännande, roligt och härligt år – tillsammans med er! Vi är Skandinaviens första audioerotiska app och sedan starten har vi hunnit släppa över 250 ljudnoveller och knyta till oss över 30 författare.

Tillsvidare i Toscana

När vi slog upp portarna till appen fanns det ett 20-tal noveller i appen, och sedan dess har det fyllts på med som minst tre nya varje vecka. En av de allra första serierna vi släppte var Bianca Grandis Tillsvidare i Toscana, och sedan dess har hon blivit en av våra mest produktiva författare!

Den nya morgonrutinen BLANCHEstories

I mars 2021 korade vi vinnaren i vår stora novelltävling tillsammans med Heja livet! Som segrare stod Samanta Djärv med sin novell Den nya morgonrutinen. Sedan dess har hon utvecklat novellen till en serie i tre delar och skrivit ytterligare fler noveller för oss.

BLANCHEstories fyller 1 år

Pressen skrev om oss redan 2020, innan appen lanserades, och sedan dess har det rullat på med en stadig ström intervjuer och features. Vi har bland annat setts i Damernas värld, DN Kultur, Femina, Politiken, Huvudstadsbladet, med mycket mera. Vill du läsa alla intervjuer med oss hittar du dem under vår pressida!

Flora Wiström Akten BLANCHEstories fyller 1 år!

I maj släppte vi Flora Wiströms serie Akten och hon figurerade både i Expressen och fick läsa upp ett smakprov i P3.

Under sommaren syntes vi segla omkring i Stockholms hamnar på Bill boat!

Stockholms Bokhelg BLANCHEstories fyller 1 år!

I slutet av augusti öppnande vi upp kontorsdörrarna under Stockholms bokhelg. Det blev ett tillfälle för oss att träffa våra lyssnare och fira vårt första halvår med en rejäl sommarfest!

Julbak och blomsterbud BLANCHEstories fyller 1 år!

I december släppte vi en julkalender av Felicia Storm, i samarbete med MEDS apotek. Julkalendern släpptes dagligen i vår app, men dagens avsnitt fanns även tillgängligt för icke-prenumeranter att lyssna på på vår hemsida.

BLANCHEstories fyller 1 år!

I januari rullade vår nya printannons ut i magasin och de som fattade, fattade. Resumé var en av de som verkligen fattade och valde ut den till veckans annons!

Linus Wahlgren BLANCHEstories fyller 1 år!

Och lagom till våran ettårsdag slog vi på stort och firade genom att släppa BLANCHEklassiker, litteraturhistoriens hetaste och romantiska ögonblick, inlästa av Linus Wahlgren.

Nu är vi inne på år två och det är mycket spännande i görningen! Fler noveller ska släppas, nya kampanjer ska skapas och vi ser fram emot att fortsätta resan med er!