Ella S: “Skriv det du tänker och känner utan att filtrera.”

Hej Ella S! Du har precis släppt serien Jag på swingersklubb hos oss. Berätta lite om den?

Det är en serie i tre delar och samlingstiteln beskriver serien bra: den handlar om besök på en swingersklubb. Förhoppningsvis lockar novellerna lyssnaren till att utmana sina sinnen och kanske till och med att våga ta klivet in i den kontroversiella swingersvärlden. Alla delar innehåller heta och sexiga scener. Jag vill ge en inblick i hur det är att gå på klubb och försöka att avdramatisera tabun kring det.  

Vad är svårast med att skriva romantik och erotik?

Att våga ge uttryck för fantasier och att faktiskt få ner dem i skrift. Det är ingen självklarhet för mig att dela med mig av fantasier och upplevelser, speciellt inte om något som är så kontroversiellt som att gå på swingersklubb. Men samtidigt vill jag inspirera fler att våga och till mer njutning. 

Har du några tips och råd för den som själv vill försöka?

Våga testa! Skriv det du tänker och känner utan att filtrera. Sen, när du har texter, kan du justera så att de får ett bra flyt.  

Finns det någon, bok, film eller låt med erotiskt eller romantiskt innehåll som inspirerat dig?

Den mesta inspirationen kommer från egna fantasier och upplevelser men jag kryddar dem gärna och hittar känsla till exempel från kortfilmer som jag hittar på Lust films (sexfilmer av, med och för kvinnor).

Vad ska en riktigt bra sexnovell innehålla?

I en bra sexnovell vill jag ha känslor, intimitet, en sexig stämning och ett samspel. Och så får den gärna ha en liten knorr på slutet som ger mersmak.  

Och vad ska den undvika?

Den får aldrig ge en känsla av övergrepp! Den måste vara tillåtande och innehålla samspel. 

Namn: Ella S

Bor: Östergötland 

Gör: Driver eget företag, bland annat inom kreativt skrivande.

Aktuell med: Serien Swingersklubb i tre delar: Nyfiken på swingersklubb? För min egen njutnings skull och Vem av er kan få mig att komma?