Blanche stories logo

Time for pleasure!

I BLANCHEstories app finns ett universum av romantiska äventyr, erotiska noveller och lekfulla guider som väcker din lust och kittlar dina begär.
Tillfredsställ ditt sinne – när du vill, var du vill, hur du vill!

Prenumeranter får:
450+ stories, nya släpp varje vecka.
Korta romantiska och erotiska noveller.
Drömska godnatt stories & lekfulla guider.
Reklamfri upplevelse.

Ingen bindningstid.


Ladda ner BLANCHEstories appen idag.

1

Senaste nytt:

Skådespelaren Andreas Wilson debuterar som inläsare i ny serie
Jag ser dig - en BDSM-serie med doft av romance. Andreas är bland annat känd för sin framträdande roll i filmatiseringen av Jan Guillous Ondskan samt även tv-serien Äkta Människor. Att debutera som inläsare hos BLANCHEstories, ser han som en spännande och rolig utmaning. Maria Brundin och Sara Olsson driver Serien är skriven av författarduon Maria Brundin och Sara Olsson. I berättelsen möts karaktärerna Aurora och Zack, från Maria Brundins tidigare serie Lyda, och Seth och Mina från Sara Olssons roman DEAD & ALIVE. Jag ser dig handlar om att bli sedd på djupet och få vara den man är.
Läs mer om BDSM här
Holm och Eriksson höjer ribban!
Nu debuterar författarparet Jessica Eriksson och Stefan Holm med sin första serie Dessa tankar på dig, som utspelar sig i en igenkännande vardagsmiljö där attraktion och lust står i fokus. I Dessa tankar på dig får vi följa Alice och William under en veckas tid på deras dagspendlande till jobbet. Dag för dag byggs den ömsesidiga attraktionen upp mer och mer genom allt hetare blickar och samtal. Ska det som började som en helt vanlig vecka sluta i något som de bara kunnat drömma om? Inläsare till serien är kända skådespelar-och livsparet Lotta Aldgård och Richard Ulfsäter. Premiär 18 november.
Läs mer om författarduon här
Vi inleder samarbete med bokförlaget HarperCollins
BLANCHEstories inleder samarbete med ett av världens största bokförlag - HarperCollins. Tillsammans ger vi ut valda delar ur Harlequins bibliotek med specialkomponerad musik. Sedan HarperCollins dotterbolag Harlequin utgav sin första bok i Norden 1979, har tiotusentals romance och feelgood titlar funnit vägen till kvinnors bokhyllor. I appen finns nu några av de härligaste och flirtigaste delarna i serien DARE.
Flora Wiström släpper ny erotisk novell
Nu släpper BLANCHEstories Fuck Marry Kill - en serie i tre delar skriven av författaren Flora Wiström. Första delen, Vi sover ihop går ut 27 september . I Fuck Marry Kill får man träffa fyra kompisar som tillbringar ett sommardygn i en stuga. Theo har fått ett vistelsestipendium och Malin, Vilma och Alessandra åker dit för att hälsa på. Vilma anser att Malin borde få uppleva njutning, på riktigt, och de andra instämmer. Men vem är det egentligen som är tänd på vem? Laddningen byggs upp under kvällen …
Läs mer om Floras första novell här
Whiiihooo, 2:a i månadens kampanj!
Kommentar från Paul Martinsson, copywriter på Isobar en av jurymedlemmarna: Klart man ska använda den automatiska kundtjänsten som interaktiv sampling av produkten. Särskilt när produkten är erotiska ljudboksnoveller. Och särskilt när utförandet är felfritt och alla detaljer får idén att lyfta
Läs mer här
BLANCHEstories flirtar med Göteborgsresenärer!
I samband med Bokmässan i Göteborg får Göteborgsresenärerna ta del av vår iögonfallande kampanj. Med budskap som En snabbis på vägen och Äntligen blir det åka av, kommer hela 650 reklamskyltar upp på Västtrafiks spårvagnar och bussar. Med kampanjen vill vi med glimten i ögat väcka nyfikenhet och sprida lite härlig lust i en typisk vardagssituation.

Bloggen:

Sara svarar

Sexologen Sara besvarar dina sexfrågor

Hej Sara! Du kommer ha en frågespalt som ligger på vår blogg. Vad kan läsarna förvänta sig av den?
I Sara Svarar kommer jag att svara på dina frågor om sex, lust och relationer.Ring vår
automatiska kundtjänst ...

… och välj ditt eget äventyr! Vill du ha ännu mer? Skapa ett konto och ladda ner vår app istället. I vårt bibliotek finns hundratals romantiska och erotiska noveller – från sötma till hetta.

BLANCHEstories app består av romantiska och erotiska noveller, samt stories för avkoppling. Det finns noveller på såväl svenska som engelska.
Avkoppling
🦋 Avkoppling 🦋
Romantik
❤️ Romantik ❤️
Sexiga stories
🔥 Erotik 🔥

Allt du längtar efter.

När du vill, var du vill, hur du vill.

Låt våra romantiska stories och erotiska noveller förföra dig!